Hilja 
 
Afbeelding invoegen
 


Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
In januari 2017 heb ik AtelierHilja opgericht. Jarenlang heb ik gewerkt bij Sportconfex, mijn voornaamste taak daar was het inkopen van stoffen en fournituren. Maar mijn passie ligt bij creatief bezig zijn met mensen. In AtelierHilja breng ik in praktijk wat ik tijdens mijn opleiding lerarenopleiding beeldende vorming heb geleerd.

Mijn belangrijkste motivatie daarbij is kinderen en volwassen te leren creatief en oplossingsgericht te denken. We zijn allemaal snel geneigd resultaatgericht om te gaan met opdrachten. Terwijl het proces minstens zo leuk kan zijn. Deze laat ons vaak andere inzichten en oplossingen  zien. Nieuwe inzichten of creatieve oplossingen kunnen leiden tot een briljant resultaat!

Zowel thuis als op school is er vaak weinig tijd om creatief bezig te zijn. Mijn missie is om creativiteit weer alledaags te maken: met weinig middelen kun je veel doen! Denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Door het organiseren van workshops, naschoolse en bso- activiteiten, lessen op scholen en kinderfeestjes lever ik een bijdrage aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Ook voor volwassenen en ouderen organiseer ik met veel plezier workshops!