Kinderfeestje - Taartje versieren
 
Prijs: t/m 6 kinderen totaal 120,00 euro (inclusief ranja)    
12,50 euro voor ieder extra kind
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Locatie: Eetcafé Hoving, Dorpsweg 8, Donderen
Extra optie: eten 4,00 euro p.p.
Datum: in overleg
 
In samenwerking met Ellen's Creative Cakes en Eetcafé Hoving uit Donderen organiseer ik kinderfeestjes mini taartje versieren.
 
Wat ga je doen:
Tijdens dit kinderfeestje leer je de basisprincipes van het taart versieren met fondant. Je vult een basistaartje met botercrème en jam. Daarna bekleed je de taart met fondant. Tot slot versier je de taart. Het leuke is dat iedereen met een totaal verschillende taart naar huis gaat!
Het is ook mogelijk om een mini taartje te versieren waarin geen gluten, lactose, noten of ei verwerkt is. Geed dit dan duidelijk aan bij je aanvraag!

Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen

Mogelijkheid om na afloop te eten: 
Eetcafé Hoving biedt een kindermenu aan voor 4,00 euro per persoon. Daarvoor krijg je patat, appelmoes, een frikandel of kroket naar keuze, en een waterijsje. 
 
Locatie: 
Het feestje wordt gegeven bij Eetcafé Hoving in Donderen. Op de woensdagen is Eetcafé Hoving gesloten. Wil jij je feestje wel graag op een woensdagmiddag vieren, dan kan ik ook bij je thuis komen! De prijs is dan ook 90,00 euro voor maximaal 6 kinderen en 12,50 euro per extra kind. Daaroverheen komen reiskosten van 0,25 euro per kilometer indien de afstand meer dan 10km is. 
 
Betaling: 
De betaling kan vooraf worden overgemaakt, of contant op de dag zelf voldaan worden aan AtelierHilja.
 
Aanmelden:
Voor aanmelden of vragen kun je terecht bij Hilja per email hiljastaal@gmail.com of mobiel 06-57445504.